LILLE HUS

Menu 

Contact

Social media

Algemene voorwaarden

Wilhelminastraat 22 ZH 

7462 CG RIJSSEN

OVERIJSSEL 

+31 (0)657441821

lille-hus@hotmail.com

KVK nummer 77374290

BTW-id NL003187795B93

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon

© Lille Hus build by Corina Voortman 

Je hebt een nieuwe woning gekocht, bent een nieuwe woning aan het bouwen, of wil een ruimte drastisch aan pakken. Dan ben je voor advies op het juiste adres bij Lille Hus! 

Voor zowel de particuliere als de zakelijke markt geeft Lille Hus adviezen wat betreft concept en interieur.

 

Bij de particuliere opdrachtgever gaat het vaak om totaal adviezen voor ruimtes als; de woonkamer, keuken, hal, badkamer, slaapkamer/toilet en/of de tuinkamer. Voor iedere ruimte geldt: wanneer een style past bij jou en de verhoudingen juist zijn, dan voel jij je er thuis. 

 

Wat betreft de zakelijke professional, waarbij het vaak gaat om een kantine, directiekamer, overlegruimtes, winkelruimte of horeca ruimte, gaat het er om dat het bedrijf goed matcht met het interieur. En dat de visie van het bedrijf goed terug te zien is in het interieur. Ik vind het dus ook erg belangrijk dat de zakelijke markt een totaal advies krijgt. 

 

Voor een goed advies plan ik altijd eerst een vrijblijvend intake gesprek in. In dit gesprek komt ter sprake wat jij, de opdrachtgever wil! Hierdoor krijg ik goed voor ogen wat er gebeuren moet en maak ik samen met jou een plan.     

Mijn missie? Lille Hus wil de uitstraling van kwaliteit inplaats van kwantiteit. Dit betekend ook dat er gekeken wordt naar producten die toevoeging geven aan een interieur. Dit om de Waste Economie tegen te gaan en de Zero Waste Economie te stimuleren. Daarnaast is Lille Hus een jong bedrijf met een duidelijk doel. Dat doel is, mensen inspireren en uitdagen om creatief na te denken. Dit niet alleen door interieur adviezen maar ook door een lifestyle neer te zetten. 

En de visie? Op zoek naar de ultieme samenhang tussen mens en ruimte. Wanneer mensen zich in een prettige ruimte begeven, voelen ze zich automatisch meer op hun gemak. Dit betekend dat ik voor de particulier een huis, thuis wil laten voelen. En voor de zakelijke markt geldt, iedereen duidelijk voor ogen heeft waar het om draait binnen een bedrijf en dit door de omgeving en uitstraling van het bedrijf vertaald wordt. Ons toekomst beeld is een team te mogen aan sturen

Lille Hus begint eerst met een vrijblijvend intakegesprek, vaak volgt hier ook een vervolgstap op. Voor iedereen is die stap weer verschillend.Om jou zelf al een keuze te kunnen laten maken, zijn er pakketten samen gesteld. Deze kun je vinden op de volgende pagina: 

Neem direct contact op om een afspraak in te plannen

 

.

WOONHUIS HOLTEN

WOONHUIS HOLTEN

WOONHUIS HOLTEN

WOONHUIS HOLTEN