Woonhuis nijverdal

In 2017 heeft Lille Hus een interieur advies voor de woonkamer voor een gezellig gezin uit Nijverdal mogen geven. Het interieuradvies was een uitdaging omdat er gekeken moest worden naar indeling, functionaliteit en gezelligheid. De woonkamer is door zijn vorm een uitdaging om ingericht te worden. Samen met de familie zijn we tot een mooi ontwerp gekomen. 

 

In de woonkamer is een mooie haard gemaakt, 1 die nog nostalgie vertoond, er zitten prachtige details in. Tegels op de achterkant, mooie houten natuurlijke balken en een hele oude haard. Daar wil iedereen lekker om heen zitten in de winter. Maar er moest ook een plek komen om tv te kunnen kijken. Daarom heb ik twee verschillende plekken gecreëerd door de bank creatief te plaatsen. 

In het interieur heb ik het karakter van het gezin terug laten komen. Gezellig, levendig en groen! Green Forest is het concept van de inrichting geworden. Met daarin accenten als leder, staal, een mooi behang van KEK Amsterdam en houten accenten. 

Zie hieronder het resultaat van het ontwerp. 

Bovenaanzicht nieuwe indeling. 

Materialenplan

Kleurenplan

3D tekening vanaf de keuken.

3D tekening zithoek bij de haard

3D tekening zithoek totaal.

3D tekening zithoek bij de tv.

Ik vond het een geweldig project! Terugkijkend op een mooi traject met verschillende verassingen.