LILLE HUS

Menu 

Contact

Social media

Algemene voorwaarden

Wilhelminastraat 22 ZH 

7462 CG RIJSSEN

OVERIJSSEL 

+31 (0)657441821

lille-hus@hotmail.com

KVK nummer 77374290

BTW-id NL003187795B93

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon

© Lille Hus build by Corina Voortman 

Wie is 

Lille Hus?

Op 1 februari 2017 is Lille Hus werkelijkheid geworden. Maar wie is Lille Hus eigenlijk?

 

Mijn naam is Corina Voortman. Ik ben geboren op 22 april 1998 in het oosten van Nederland in Rijssen. Op mijn 16e ben ik begonnen met de opleiding kleur- en interieur styling op het Cibap in Zwolle.  

In de afgelopen jaren heb ik de mogelijkheid gekregen om mijn studie versneld te volgen. Ik heb deze kans ook zeker aangepakt en heb uiteindelijk een prachtige tijd op het Cibap gehad.  

 

Toen brak er een nieuw avontuur aan. Het oprichten van een bedrijf, waar ik mijn ondernemerschap en creativiteit in kwijt kon. 

Sinds het starten van mijn bedrijf heb ik verschillende doelen gehad. Zo heb ik tijdens mijn opstart periode de vraag gekregen om te gaan werken bij Wessels wonen in de Bouwstraat. Inmiddels ben ik hier twee jaar werkzaam en heb hier ook een enorme dosis kennis opgedaan. 

Tijdens mijn werk bij Wessels ben ik begonnen met de blog Read and Share. Een blog waarop ook andere bloggers hun verhalen kwijt kunnen. 

Hier vind je nog steeds verschillende artikelen op. Wanneer jij graag je verhaal kwijt wil, kan dit nog steeds!! Neem contact met mij op en laat mij weten waarover je wil schrijven. 

Maar de hoofdlijn van Lille Hus is toch wel echt advies geven. Hoe mooi is het om mensen te helpen om hun droominterieur te verwezenlijken. Zowel in de particuliere als zakelijke markt heb ik mijn kennis opgedaan in de afgelopen jaren. En deze kennis wil ik ook graag met jullie delen! 

Meer informatie over interieur adviezen, kun je onder het kopje interieur advies meer vinden! 

Corina Voortman

.

WOONHUIS HOLTEN

WOONHUIS HOLTEN

WOONHUIS HOLTEN

WOONHUIS HOLTEN