LILLE HUS

Menu 

Contact

Social media

Algemene voorwaarden

Wilhelminastraat 22 ZH 

7462 CG RIJSSEN

OVERIJSSEL 

+31 (0)657441821

lille-hus@hotmail.com

KVK nummer 77374290

BTW-id NL003187795B93

  • Grey Facebook Icon
  • Grey Pinterest Icon
  • Grey Instagram Icon

© Lille Hus build by Corina Voortman 

WOONHUIS HOLTEN

Een super leuke opdracht, en dit bewijst ook weer eens dat geen een advies gesprek het zelfde is. De woning was de vorige woning van de moeder van de opdrachtgever. Dit vind ik persoonlijk altijd mooie opdrachten. Een huis inrichten die wel verandert en waarin vernieuwing komt, maar waar ook elementen behouden worden die te maken hebben met vroeger. 

Neem nou de piano, hij was mooi maar hoefde niet perse in het interieur te blijven. Hij was van moeder geweest. Maar juist dat triggert mij om een creatief advies te maken waar dit soort elementen in terug komen. 

Daarnaast heeft de opdrachtgever twee jonge kinderen. Nu is het natuurlijk zo dat ook zij ouder worden, maar ik vind dit wel iets om rekening mee te houden. Welke materialen ga je namelijk gebruiken, kies je voor hoekige elementen of elementen die rond afgewerkt zijn, ga je voor een volwassen inrichting waar geen ruimte is voor speelgoed of voor een maatwerk meubel waarin speelgoed te voorschijn kan komen wanneer de kinderen dat willen en ook weer netjes opgeruimd kunnen worden? Ik vind het altijd erg belangrijk om hier goed over na te denken, en ook in dit interieur advies heb ik gebruik gemaakt van maatwerk meubels. 

Momenteel ben ik de familie nog aan het begeleiden over de keuzes voor materialen. Binnenkort hoop ik de eind foto's te mogen uploaden. 

.

WOONHUIS HOLTEN

WOONHUIS HOLTEN

WOONHUIS HOLTEN

WOONHUIS HOLTEN